DET LILLE EKSTRA TIL EN SPESIELL ANLEDNING

Er du ute etter en spesiell bil til en spesiell anledning, vi har bilene som vil gjøre dagen enda mer minnerik. Bilene leies ut med erfaren sjåfør fra Hamar Bilutleie AS. Vi har stor erfaring i bryllupskjøring, våre bryllupspakker inkluderer henting av brud, kjøring til kirken, fra kirken til fotograf og avsluttes ved festlokalet. Vi pynter gjerne bilen. Vi har løyver både på selskapsvogn og minibuss 17-seter. Kontakt oss for info og pristilbud.


Cadillac-de Ville Silvereagle Stageway 1985-modell

Nyanskaffelsen på denne bilen var H.M Kong Olav V’s limousine med registreringsnummer A-2. Ryktene vil ha det til at bilen var så populær på slottet at H.M Dronningen helst ikke ville selge den. Bilen ble kjøpt av Johan Gresby i 1991. Siden den gang har mange brudepar i distriktet valgt denne som transportmiddel i anledning den store dagen. Den samme bilen ble også tatt i bruk da kronprinsesse Mette-Marit og Kronprins Haakon giftet seg i august 2001. Denne bilen anbefales fra 1-6 personer.


Buick – 1939 modell

Dette er en Buick Limited serie 90 med forlenget chassis, en limousineutgave med innvendig delingsvindu bak førersetet og interntelefon fra baksetet til sjåførplassen. Dette er en av de aller største og lengste bilene Buick noen sinne bygde. Det ble kun bygd 432 stk. av denne eksklusive Buick i 1939, så den er dermed ganske sjelden. Bilen ble tidligere brukt som representasjonsbil på Løkken verk i Sør-Trøndelag. Bilen var i Orklas eie frem til 1961, da den ble solgt til en drosjesjåfør i Trondheim. Johan Gresby kjøpte bilen i 1978 av Jens Wilhelm Eriksen. Bilen ble også brukt i den populære filmen «Kongens Nei!» med Basmo i spissen. Bilen leies ut kun på lokalkjøring i Hamar området. Plass til 6 personer men anbefales til 4 pluss sjåfør.


Mercedes Benz S400d 4Matic 

Mercedes S-klasse er selve flaggskipet til den tradisjonelle premiumbilprodusenten. Den setter standarden for 1. klasses sjåførkjørt luksus og prestisje. Denne bilen anbefales for 1-3 personer.


Cadillac Fleetwood Brougham Holum/Gresby-1993 modell

Denne bilen ble anskaffet til OL i 1994, og mange storheter har sittet i denne bilen som Fats Domino, Frank Sinatra, skøytelegendene Bart Veldkamp, Falko Zandstra og Rintje Ritsma. Mona Grundt leide inn bilen til sitt bryllup. I 3 år gikk den i trafikk før den ble solgt til Dr. Holms Hotell på Geilo. Etter det havnet den i Trøndelag. Den er nå kjøpt tilbake og har blitt pusset opp tilbake til slik den var. Plass til 9 personer.


Essex Super six 1928-modell


Vi har også en 1959 Volvo veteranbuss