BUDTJENESTEN – VARELEVERING RASKT OG EFFEKTIVT!

Vår budtjeneste har erfarne og dyktige sjåfører som alltid setter kunden i fokus. Budtjenesten ble etablert i 1985 i regi av Hamar og Omland Bilruter AS, og ble overtatt av Hamar Bilutleie AS i 2004.  Varelevering har siden den gang blitt en vesentlig del av vår virksomhet. Budtjenesten har i dag 11 faste ansatte, og disponerer en bilpark fra liten varebil, til type større varebiler som MB Sprinter samt større klasse 2 lastebiler samt også kjøle og frysebiler eller andre spesielle nyttekjøretøy. Vår intensjon er at ingen oppdrag skal være for små eller for store.

Husk vi skal være ansiktet utad overfor dine kunder, vi er din partner som skal gjøre det lille ekstra og vi skal være det mest prisgunstige alternativet innen vårt segment. Vi har også utstyrt våre biler med GPS slik at vi skal bli så effektive som mulig på våre henteoppdrag rundt omkring i distriktet. Med dette hjelpemiddelet har vi også god kontroll på hvordan vi kan løse våre transportoppdrag på en mest mulig effektiv måte for deg som kunde.

Faste ruter

Vi har faste ruter til Stange – Løten – Elverum – Ringsaker fra 2 til 3 ganger pr dag til svært gunstige priser. Rutene går hver dag kl 09.00–11.00 og kl 14.00. Med unntak av Elverum der går ruten kl 08.45–10.45 hver dag.

Retur fra Elverum hver dag mot Hamar kl 10.15 – her kan varene leveres videre til budbiler mot Ringsaker – Løten – Stange osv. ved retur kl. 14.45 til Hamar. Faste langtidskontrakter på leie av laste- og varebiler med faste sjåfører.

Budtjenesten har også i løpet av det siste året inngått faste avtaler med en rekke kjente firmaer som utfører transportoppdrag. Budtjenesten ved Hamar Bilutleie leverer da transporttjenester på våre egne lastebiler og vi ansetter og sørger da for god opplæring på våre sjåfører. Kjøretøyene kan også leveres med våre kunders logo etter nærmere avtale. Våre sjafører vil da daglig representere deres firma i regi av Budtjenesten ved Hamar Bilutleie. Og vi sørger da alltid for å løse deres transportoppdrag uavhengig av sykdom, ferier, osv. Dette vil si at våre kunder kan fullt og helt konsentrere seg om sin egen forretningsvirksomhet og stole på at deres behov for transporttjenester blir løst av sin samarbeidspartner som da vil være Budtjenesten.

Vi stille oss også ansvarlig for å ha alle papirer i orden som gyldige transportløyver, riktig førerkortklasse til de ulike bilene og sjåførene, kompetansebevis, ADR-kvalifikasjoner, grønne kort, o.l. Ikke nøl med å ta kontakt hvis dette skulle være aktuelt for deres firma så kan vi sammen utarbeide et løsningsforslag og tilbud som da vil løse deres transportbehov.

Vi er meget opptatt av kvalitet i alle ledd og vi eier i dag en veldig ny og oppdatert bilpark. Bilene vedlikeholdes med vårt gode serviceprogram her ved Hamar Bilutleie og hos de enkeltes bilers merkeverksteder. Og vi har også god tilgang på flere biler hvis oppdragsmengden skulle øke via Hamar Bilutleie. Samt en god reservestyrke med vikarsjåfører som jobber for Hamar Bilutleie og Budtjenesten.

Husk at våre dyktige sjåfører er på plass hver dag for å utføre deres behov for transporttjenester.

Kontakt oss for tilbud

Tlf: 62 53 02 20 – mob: 48 01 45 39
E-post: post@budtjenesten.no.

Trenger du rask og effektiv transport – ikke nøl med å kontakte oss her ved Budtjenesten ved Hamar Bilutleie.